Erotic Cinema | Bel Erotica online: 026-4453345Bel ons: 026-4453345
Home pagina Homepagina Erotica vestigingen Onze Vestigingen Winkelwagen Mijn Winkelwagen E-mail Erotica online Neem contact op

Eroticaonline.nl shop reviews

Deel uw ervaring met ons en andere klanten en ontvang 10% korting op uw volgende bestelling.

hoihoi - 18/01/2016
zeer tevreden klant
Rene - 18/01/2016
Goede service en correcte levering toppers daar.
Marga - 14/04/2015
Afgelopen weekend met mijn man in de winkel geweest in Arnhem, eerst even geori´┐Żnteerd via de webshop en toen naar de winkel. Keurig geholpen en een duidelijke uitleg. Super tevreden gingen we de winkel uit en zijn zeer content met onze aankopen. super
Michell - 03/04/2015
super geleverd en zeer tevreden met mijn artikelen en vooral discreet verpakt toppie
tweesamen - 30/03/2015
zeer tevreden met onze snel discreet geleverde bestelling.
Dreeske - 23/03/2015
Leuke site. Veel keuze ben super geslaagd en een goede service. discreet gebracht.
Simon - 16/03/2015
Prima site. snelle service. goede artikelen. ben blij met mijn aankoop.
Lucienne - 13/03/2015
Goede kwaliteit, snelle en correcte service. Bedankt!
Hans en Alie - 10/03/2015
Vorige week vrijdag fantastisch geholpen, mijn man een leuk shirt en ik een leuk setje waarbij de verkoper alles uit de kast trok voor iets leuks voor mij te vinden(beetje lastige maat) maar het lukte hem, ook nog verder een sling gekocht in een leuke aanbieding en een mooie vibrator. Echt een top zaak maar dat wisten wij al jaren. ga zo door :)
Paul & Tina - 10/03/2015
Goede service, goed aanbod, goede prijs.
steve - 10/03/2015
goede prijzen, snelle levering
C. Acosta - 09/03/2015
Gewoon goed!!!! Online, evenals de winkel. Ga zo door.....
Avalon - 09/03/2015
Duidelijke site, was met mijn vriend op de site om ons te orienteren wat er te krijgen is. Wat een uitgebreid assortiment! Uit eindelijk een keuze gemaakt en het werdt de volgende dag discreet verpakt bezorgt.
Bob en Layla - 11/02/2015
Ruime keus en na telefonisch advies meer dan tevreden met onze discreet geleverde bestelling.
A. Liefhebben - 11/02/2015
Wat hebben jullie een ruim assortiment aan love toys zeg. Ik heb de Mystim Eric gekocht (een vibrator met als extraatje, stroomstootjes) Nooit geweten dat dit bestond! Maar dankzij jullie site wel dus.
Dhr. de groot - 03/02/2015
goed en snel mijn keuze gevonden. Volgende dag al meteen geleverd. Bedankt voor de snelle service.
Evelien - 26/01/2015
Netjes en correct verzonden, en een super mooie site. Wij ori´┐Żnteren ons op de site maar gaan toch in de winkel kopen.
Jan - 26/01/2015
Duidelijke en overzichtelijke site. (Ook handig dat de berekening voor de cockring vermeld is). Ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen.
Bart - 19/01/2015
Snel en discreet geleverd !
Wesley - 18/01/2015
Hoge kwaliteits producten voor een goede prijs!

Deel uw mening met ons!

Naam
E-mail Uw e-mail adres wordt niet publiekelijk gemaakt.
Cijfer
Review
MAIL AANBIEDINGEN